Då var det dags för dagis för prinsen igen...

Klockan elva var det dags för dagis.. Wille har ju varit sjuk hela helegn, men tyckte att han var tillräckligt frisk för några timmar på dagis!

Han började gråta och sprang efter mig när jag skulle gå.. Usch vad hemsk jag kände mig, ville bara vända tillbaka och ta med mig honom hem igen:(

Tänk att det kan göra så ont i en mammas/pappas hjärta när ens barn är ledsna... Det är vid dessa tillfällen man verkligen inser att man gör allt vad som krävs för att ens barn ska må och ha det
bra!!
Älskar Wille så som man inte kan älska någon annan ett sitt eget barn!

När jag kom hem hade en trött pappa nattat sin son vid halv åtta och tänka sig, han sover fortfarande:) Vaknar nog lagom när jag lägger ner huvudet på kudden hihi

Se hela bilden

Ljusparty:)

Åkte in till Klockartorpet med Jessi på kvällskvisten... Det bar av till Lillis som hade bjudit in oss till sitt ljusparty!
Det fanns mycket fins saker, men det ekonomiska tillåter inte riktigt att jag handlar ljus för flera hundra:( Så för mig blev det tyvärr inga ljus... Var hos Anni på ljusparty för några veckor sedan och jag beställde lite då.. Får nöja mig med det;)




Wille och Emilia fick tusen gånger mer uppmärksamhet än vad ljusena fick hihih! Båda barnen var den mesta tiden glada ialla fall.. Tror Emilia hade lit eont i magen så vi fick höra hennes stämma några gånger, men vad gör det?! Wille var lite blyg i början, men det gick över efter en stund... 




Wille hittade ju Lillis trappa, den var såå rolig att klättra i.. Och jag var livrädd att han skulle ramla ner!! Har man en busig kille som Wille får man räkna med sådant hihi

Kvällen var lyckad och vi var hemma strax innan åtta....

STOR snuttefilt:)

Wille hittade sitt påslakarn, som han sedan använde som snuttfilt hela dagen:)



Hur söt kan man bli med en så stor snuttefilt??
Sötast i välden enligt hans mamma:)

Tvätt- och städdag

Igår var det dags för att tvätta och städa lite, som behövs varje dag egentligen:( Städandet blev väl halvdant, men fick ialla fall allt tvätt tvättad, och det blir ju några maskiner på en vecka.... I alla fall om man har en liten kille som gärna äter själv och kladdar en hel del;)


Jag fick hjälp i tvättstugan av Wille:)












Titta vad duktig jag är mamma;)


Turkiet!

Då är det bara två månader och 5 dagar kvar tills vi sitter på planet till Turkiet:) Ska bli såå himla skönt att resa iväg en vecka!! Bara att hoppas på bra väder och att alla kan hålla sig friska;)
Resan är betald så nu är det fickpengarna kvar att spara ihop, men det ska nog gå fin fint...
Ser fram emot willes första resa till utlandet, bara han klarar av värmen... Sägs ju att det ska vara runt 30
grader i Juni!!




Sägs att Side är det mest barnvänliga resmålet i Turkiet, och dit ska vi!





Här kankse vi promenerar en solig dag;)

Deklaration!

Då var det dags att öppna deklarationen från skatteverket... Och som jag förståd så står det: Beräknat belopp som du ska betala tillbaka är.... 2221 kronor!
Aja sånt är livet, 2000kr är ju inte massa pengar ialla fall... Har ju några månader på mig att spara;)

Tur att sambon fick tillbaka 2500kr, så vår lilla familj kan hitta på något skojigt i sommar:)

Jackan...







Väldigt dålig bild, tagen med mobilen:(

Nya skorna:)






















Ska nog köpa ett par till i en annan fär nästa löning;)
Mmm I LOVE THIS

Vc igår igen!

Då fick man ta sig en tripp till vårdcentralen igår på kvällskvisten... Willes feber ville inte ge med sig och ont i örat hade han med. Efter en och en halv timmas väntan fick vi äntligen träffa en läkare... Och som jag misstänkte så va det öroninflammation på höger öra. Andra gången wille får öroninflammation och antibiotika (har nästan haft öroninfl två gånger tidigare, så sammanlagt 4 gånger). Idag fick vi åka in till apoteket i stan för att hämta ut den lilles medicin.. Fick med oss två påsar hem igår med medicin, igår kväll spottade han ut den och imorse så kräktes han upp den... Får göra ett nytt försök nu och se hur det går;) Passade på att handla lite tacos på willys till kvällen att mumsa på;)
Nu hoppas jag att det kan vara slut med förkylningar och sjukdomar, så jag får något skojigt att skriva om!! Känner mig lite som en gnällkärring;)
Wille mår bättre idag ialla fall och jag är pigg och kry som en nötkärna!

Tar en lite vilopaus


Är en glad och duktig pojke fast han är sjuk, farmor väntar ju med glass på skeden;)

Tänk på det!


Funnit en vän

Tänka sig att man kan träffa en person som man tycker såå mycket om fast vi inte känner varndra så bra ännu!!
Pernila började jobba hos oss på hemtjänsten för två månader sedan och det tog inte lång tid innan vi började umgås. Hon är en person man verkligen kan prata med, som lyssnar och bryr sig om!! Hur många såna vänner finns det om man verkligen tänker efter?! Inte många enligt mig ialla fall!! Känns så skönt att bara kunna umgås och slippa tänka på allt det jobbiga... Hon har haft det tufft i livet, men jag hoppas jag kan hjälpa henne att må lite bättre:)
Får en känsla av att vi behöver varandra på något sätt, allt känns så himla bra idag.. Kom hem med ett stort leende på läpparna.

För en gångs skull känner jag mig riktigt lycklig idag!!!!!
Vill att varje dag ska vara som denna!

Tänker på dig vännen och hoppas att allt löser sig:)





Sover sött i sin säng:)


Stackarns mammas Wille!



Tillbaka på ruta ett IGEN!! När vi kom hem från Falerum, var wille trött och hängig.. Febertermometern åkte fram och så klar... Termometern visade 40,5 grader! Tycker så synd om skrutten, att det aldrig kan få ett slut med dessa förkylningar:( Han somnade gott efter vällingen ikväll och hoppas att han kan få sova hela natten och må lite bättre imorgon.

Falerum, her we com!

ÄNTLIGEN fredag!!! Sitter här på kvällskvisten och tänkte att jag skulle skriva några inlägg... Har ju varit lite slö på den fronten;)

Gick upp med tuppen imorse, wille lika pigg som vanligt;) Upp och göra väling, duscha och fixa iordning oss.... Idag bar det av till Falerum! Pernilla kom förbi vid 10 för att hämta oss. Tog en stund innan vi kom iväg, var ju tvungen att koppla loss bilbrnstolen och lägga i vagn m.m... Aja efter en stund om vi iväg ialla fall och snön den yrde. Tog en väldans tid innan vi äntligen kom fra, Lill-prinsen sov nästan hela vägen. Utvilade och redo för att gå in och shoppa!
Först bort till skoavdelningen, hade ju spanat in ett par skor på reklamen.. Och där stod dom: ett par svarta skor med vit text (björn borg) Blev kär direkt och köpte ett par natuligtvis;)
(Lägger in bilder på skor och jacka imorgon)
Kläderna var inte så jätte intressanta, hade nästan bara snygga kläder för killar... Hittade étt par jättefina skor till wille, men det gick inte att få i hans små fötter:(
Fanns inte så mycket i klädväg, men men....
Stannade på en restaurang på vägen hem, blev hamburgare för oss stora och pannkakor med sylt och glass till wille...
Bestämde oss för att vi inte riktigt va nöjda där så vi tog ett varv på stan med!
Blev en brun skinjacka från Vila och tre tjocka tröjor frå JC... Skönt att fylla på garderoben med lite nytt!!
Pernilla följde med oss hem en stund, vi glodde lite på tv och sen var det dags för henna att fara hem till stan.
Känner mig onyttig, blev nämligen en pizza nu på kvällen... Har sett finalen av Lets dance precis, tyckte att Laila var den som var mest värd att vinna! Men förstod att Magnus skulle ta hem vinsten.
Får se vad som händer imorgon.... Kanske en sväng till Skriketorp och hälsa på? Vem vet!?

Kalas 25/3

Då var det svärmor och svärfars tur att ha lite kalas. Båda fyller år i Mars... Slutade jobbet kl tre idag, Jessi kom och hämtade mig i stan. Vi åkte till Media Markt för att titta efter en kamera i present, vi kom ut med en kameraväska utan kamera:) Åkte till Coop för att spana, hittade ingen där heller... Till sist åkte vi till Elgiganten och titt, där hittade vi en:)
Så dte blev en kamera, kameraväska och minneskort i present til paret.... Det bjöds på bullar och glsstårta.. MUMS!


                        

Intro 24/3

Då var det dags att börja jobba inom stödteamet, ser verkligen fram emot dessa dagar! Har gått brevid Yvonne idag... Var bara me dpå ett besök på eftermiddagen, resten av tiden gick åt att prata om verksamheten och allt man ska tänka på! Är lite trött i hjärnan nu, men det är ju ett bevis på att man tänkt för en gångs skull;)
Var meningen att jag skulle hämta Wille på dagis kvart över fyra idag, men jag kom inte dit förens vid fem.... Aslutade jobbet hos en brukare längst ut på lindövägen... Tog BARA 40 minuter för mig att ta mig till bilen som jag parkerat mellan polishuset och leons... Det var en riktig promenad jag fick i stormen!! Wille och jag var hemma strax före halv sex... Då var dte bara att laga mat, duscha och krypa ner i soffan! Så var denna dag slut!


Jobbar hela helgen! 21-22/3

Har inte så mycket att berätta om denna helg! De flesta timmarna på dessa dygn har jag spenderat på jobbet...


20/3

Idag var det dags att jobba igen, 7-14 stod det på schemat idag. Jobbade med Pernilla nästan hela dagen, skönt det för henne kan man ha det lite roligt med på jobbet;) Blir inte lika långsamt och stelt som det kan bli när man jobbar med vissa människor.
Jag och Pernilla bestämmde att vi ska ta oss en tur till kläshuset i Falerum och se oss om på fredag nästa vecka... Och lill-prinsen ska självklart med! Båda är lediga då, och wille behöver inte vara på dagis!! Längtar redan

dit....


Ursäkta den suddiga bilden;)



 

Saknar min lilla älskling när jag jobbar så mycket:(

19/3

Idag var jag lite nervös, var på intervju/samtal hos stödteamet i stan... Ska börja jobba där som vikarie:) Allt gick bra och jag träffade Thomas och Fredrik som jobbar i en gruppen på stödteamet. Dom berättade lite om hur jobbet fungerar och vad som är själva ideen med ett stödteam. Allt verkar vara så intressant och jag fick en kännsla av att jag vill jobba inom det här framöver;) Perfekta arbetstider med raka veckor och INGA helger, gud sååå sköönt!! Passar en småbarns mamma som mig! Gick därifrån med ett stort leende på läpparna:) Nu är det bara att vänta på inroduktion och lite tider att få jobba!


18/3 Jiippii!

Fick veta på jobbet (hemtjänsten) idag att jag får ett vikariat på 3 månader i sommar!!! Kan säga att det är väldigt skönt att ha det klart.... Vikariatet är på 75%, precis lagom till sommaren! Då hinner man umgås med lill-prinsen och sin sambo lite också:) Guld värt!


Nu var det ett tag sedan!

Känns som att det var väldigt länge sedan jag var inne på bloggen senast och skrev något:( Ska försöka skärpa mig på den fronten;) Ska lägga ut den senaste dagarna så ni får något att läsa om!!

5 Mars

Nu sover mammas prins så sött i sin säng:) Det tar på Willes små krafter att börja på dagis!
Han är sååå duktig och har jätte roligt när vi är där. Idag va den fjärde dagen, jag var inte med..men pappsen var;)
Förkyld har han blivit och maginfluensa går det med, två fröknar hemma och många barn:( Hoppas hoppas hoppas att vi klarar oss utan dom onda bacillerna....


Trött är jag med, jobbade till fyra idag, sen va det bara hem och styra med allt.... Imorgon är det full fart på allt igen!!
Först dagis med wille 8.30- 10.15, sen a-förmedlingen på möte kl 10.45 och sen jobba kl 12.00-21:(

Får se om jag lever när jag slutar jobba imorgon....

RSS 2.0