Falerum, her we com!

ÄNTLIGEN fredag!!! Sitter här på kvällskvisten och tänkte att jag skulle skriva några inlägg... Har ju varit lite slö på den fronten;)

Gick upp med tuppen imorse, wille lika pigg som vanligt;) Upp och göra väling, duscha och fixa iordning oss.... Idag bar det av till Falerum! Pernilla kom förbi vid 10 för att hämta oss. Tog en stund innan vi kom iväg, var ju tvungen att koppla loss bilbrnstolen och lägga i vagn m.m... Aja efter en stund om vi iväg ialla fall och snön den yrde. Tog en väldans tid innan vi äntligen kom fra, Lill-prinsen sov nästan hela vägen. Utvilade och redo för att gå in och shoppa!
Först bort till skoavdelningen, hade ju spanat in ett par skor på reklamen.. Och där stod dom: ett par svarta skor med vit text (björn borg) Blev kär direkt och köpte ett par natuligtvis;)
(Lägger in bilder på skor och jacka imorgon)
Kläderna var inte så jätte intressanta, hade nästan bara snygga kläder för killar... Hittade étt par jättefina skor till wille, men det gick inte att få i hans små fötter:(
Fanns inte så mycket i klädväg, men men....
Stannade på en restaurang på vägen hem, blev hamburgare för oss stora och pannkakor med sylt och glass till wille...
Bestämde oss för att vi inte riktigt va nöjda där så vi tog ett varv på stan med!
Blev en brun skinjacka från Vila och tre tjocka tröjor frå JC... Skönt att fylla på garderoben med lite nytt!!
Pernilla följde med oss hem en stund, vi glodde lite på tv och sen var det dags för henna att fara hem till stan.
Känner mig onyttig, blev nämligen en pizza nu på kvällen... Har sett finalen av Lets dance precis, tyckte att Laila var den som var mest värd att vinna! Men förstod att Magnus skulle ta hem vinsten.
Får se vad som händer imorgon.... Kanske en sväng till Skriketorp och hälsa på? Vem vet!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0