Mamma tiger

Har mycket funderingar ang att wille inte pratar så mycket ännu. Han säger några enstaka ord, men det är inte många. Han pratar fortfarande på sitt språk, det som vi vuxna inte riktigt förstår. Hörde efter med BVC sist vi  va där och dom sa att det är ingen fara! Han är så tidig och långt fram i sin motoriska utveckling och då kan det ta längre tid innan han börjar prata.

Man gemför ju gärna med andras barn fast man inte ska göra det.
Linnea är 1 år och 9 månader och hon kan säga massa ord. Det skilljer ju 3 månader mellan henne och Wille, men det känns som vi vill att han ska börja prata snart;)

Tror inte att Wille har några tal fel.
Men han har varit tidig med allt annat gick när han var 11 mån, gör saker som 2 åringar och då tror man väl att han ska börja prata tidigt också.



Hittade detta inlägg:

*Barn börjar härmas redan vid ett års ålder och kan då ibland säga hela meningar, men utan att egentligen helt förstå vad de sa.
*Vid två års ålder brukar de kunna kommunicera så att man förstår med enkla meningar.
*Det är först vid tre års ålder som man förväntar att de skall kunna säga enkla meningar.

*Så vid två års ålder förväntas inget.

Idag sa i alla fall Wille: Mamma tiger! Märkligt att han kan säga Tiger av all ord. Det är mest ord på T.. Som Titta, Tack och Tiger..

Jag älskar min lilla prins vare sig han pratar eller inte, men man vill ju att det ska ske på en gång. Så är det ju innan dom kan le, åla, krypa, gå, springa...

Tror inte att jag behöver oroa mig!


Kommentarer
Postat av: Tomas

Härligt att han börjar med ord på T då=) Kanske han kan säga Tomas snart:P hehe

2009-09-08 @ 23:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0